logo web shadow
onze diensten 

logo web shadow

Mestdistributie

Mestdistributie is al vanaf het ontstaan de kern activiteit van onze onderneming. Wat begon in het eerste jaar met alleen handel, is het bedrijf inmiddels een volwaardig distributiebedrijf met 6 tankwagens en 2 containerauto’s. Dit is zo gegroeid door vraag en aanbod.
Waar het tot voor kort veel mest van uit het zuiden(Noord-Brabant/Limburg) naar het noorden van Nederland ging is er een gedeelte van de afzet verruild met Duitsland. Speciaal voor deze markt zijn enkele van onze opleggers kleiner en lichter gebouwd zodat wij binnen de toegestane eisen toch zo maximaal mogelijk aan vracht kunnen vervoeren.

2 van onze opleggers zijn voorzien van een weegsysteem, voor het regionale vervoer. Hierdoor hoeft er niet onnodig omgereden te worden waar geen weegbrug in de buurt is.

Naast het transport materieel beschikken wij over enkele opslagen en begeleiden wij verwerkingsprojecten. Deze projecten variëren van het hygiënischere van mest tot en met het verwerken tot kunstmestconcentraat. Hiermee hebben wij voldoende mogelijkheden voor het invullen van de verwerkingsplicht. Ook VVO’s zijn bij ons mogelijk!

Producten:
-Vloeibaar: varkens-, rundvee-, nertsenmest, betacal, kunstmestconcentraat, slib, ect.
-Vast: gescheiden fracties, diverse soorten stalmest, compost, ect.

Stel een vraag
1000 tekens over

Vlakdijk 4
5825 HL Overloon

Telefoon 0478-641778
Mobiel 06-53291639
KvK 16064255